X
 In Geen categorie

Wij zijn blij dat wij u kunnen melden dat we onze huisartsenpraktijk hebben verhuisd naar een  prachtige nieuwe locatie aan de Schoolstraat.
De voormalige basisschool “De Touwladder” is verbouwd tot een gezondheidscentrum “De ZonneHoed”, waarin huisartsenpraktijk Vloedbeld samen met huisartsenpraktijk Van de Fliert een HOED (Huisartsen Onder Eén Dak) vormt.
De huisartsenpraktijken behouden ieder hun eigen patiënten en eigen identiteit,  maar zullen door de verhuizing intensiever kunnen samenwerken ten gunste van u,  onze patiënt. De beide huisartsenpraktijken vindt u op de begane grond van het pand.
Op de verdieping (er is een lift aanwezig) vindt u de praktijkondersteuners van de huisartsenpraktijken.

Wij zijn verheugd om u, naast de huisartsenzorg, ook andere zorgverlening te kunnen bieden vanuit ons nieuwe gezondheidscentrum:
voetencentrum Wender, fysiotherapie Fyzio Totaal, gezondheidszorgpsycholoog Loman, verloskundigenpraktijk Verwacht!, Friesacher huid- en oedeemtherapie, diëtistenpraktijk Almelo en een prikpost van Medlon vindt u op de verdieping van gezondheidscentrum “De ZonneHoed”.