X

MijnGezondheid.net is een patiëntenportaal waarmee u online zelf 24 uur per dag gezondheidszaken kunt regelen.  Hiermee heeft u digitaal  toegang tot uw persoonlijke dossier. Hiervoor wordt een beveiligde website gebruikt, zoals bekend is van internetbankieren.

Zo kunt u online afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen, een samenvatting van uw medisch dossier bekijken, niet dringende berichten versturen naar de huisartsenpraktijk en uitslagen van laboratoriumonderzoek inzien.

 • Afspraak maken in de agenda van één van de huisartsen of doktersassistentes
  Een online afspraak maken kan 24 uur per dag. Deze afspraak komt direct in de agenda van de huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen. Vergeet niet om na het maken van een afspraak te controleren of het ook gelukt is door bij ‘mijn dossiers’ – ‘afspraken en acties’ te kijken of uw afspraak ook hier vermeld staat.
  Het is tijdelijk niet mogelijk om afspraken zelf in te plannen via MijnGezondheid.net. Dit is een gevolg van de maatregelen in verband met het Corona-virus. Wij ontvangen zo min mogelijk mensen op de praktijk en bieden daarom nu tijdelijk niet de mogelijkheid om zo’n afspraak digitaal in te plannen. Zodra de maatregelen niet meer van kracht zijn, kunt u uiteraard weer op de vertrouwde manier uw afspraken inplannen. Onze excuses voor dit ongemak.
 • Herhaalrecepten bestellen
  Bestel uw herhaalrecept veilig online op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. U kunt zelf een actueel medicatieoverzicht printen voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist gaat.
 • Medisch dossier
  MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken. Het is niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien.
 • e-Consult
  Stel online – via een beveiligde verbinding – een niet dringende vraag aan uw huisarts of apotheker en krijg per email binnen 3 werkdagen antwoord . Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.
 • Laboratoriumuitslagen
  Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Om MijnGezondheid.net te gebruiken is het nodig om in te loggen met DigiD met een SMS functie. Ook kunt u de app MedGemak op uw smartphone of tablet installeren, hierbij hoeft u slechts eenmalig in te loggen.

Om MijnGezondheid.net te gaan gebruiken dient u zich eenmalig aan te melden dmv het aanmeldformulier.

U krijgt per mail bericht van de praktijk zodra uw aanmelding is verwerkt.