X

Voortgang bouw de ZonneHoed

 In Geen categorie

De verbouwing van ons nieuwe gezondheidscentrum is volop bezig.

Langzamerhand zien we onze ideeën werkelijkheid worden en dat is geweldig om te zien.

Na de asbestsanering en voorzichtig sloopwerk, om zoveel mogelijk authentieke elementen te behouden, zijn er overal nieuwe vloeren gestort.

De installateur is gestart met de aanleg van een geavanceerd koel/warmte systeem en een modern ventilatie systeem , zodat het centrum straks voldoet aan alle eisen van een gezond gebouw, met label A+, en daarmee  een prettige omgeving zal zijn voor onze patiënten en onze medewerkers.

De liftinstallatie is geplaatst zodat een ieder straks moeiteloos de eerste verdieping kan bereiken.

Nu verrijzen overal de wanden van de nieuwe kamers en krijgt het centrum vorm. De installateur en de aannemer werken keihard, de architect zet de laatste puntjes op de i en de planner doet zijn werk fantastisch want we liggen nog steeds op schema!

Ons denkwerk verplaatst zich langzamerhand richting het interieur en ons buitenterrein. Hoe zorgen wij ervoor dat het een plek wordt waar iedereen zich prettig en welkom voelt, zowel patiënten als medewerkers.

In November hopen wij te gaan verhuizen en u mee te laten genieten van dit prachtige pand!