X

Voormalige basisschool wordt gezondheidscentrum

 In Geen categorie

Huisartsenpraktijk Vloedbeld en huisartsenpraktijk Van de Fliert gaan samen het pand aan de Schoolstraat 27, “De Touwladder”,  in Wierden verbouwen tot een gezondheidscentrum, waarin de huisartsenpraktijken een HOED gaan vormen. Naast de HOED zullen ook andere zorgverleners hun intrek nemen in de voormalige basisschool.

HOED staat voor Huisartsen Onder Eén Dak maar wij, huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners willen meer dan alleen huizen onder één dak. Door intensieve samenwerking met andere disciplines kunnen we u een zorgvuldig samengesteld en breed huisartsgeneeskundig zorgaanbod in uw woonomgeving bieden, laagdrempelig met oog voor uw individuele situatie.

In het te verbouwen pand hebben we straks voldoende ruimte om ons personeel goed te kunnen inzetten en jonge huisartsen en andere gezondheidsmedewerkers op te leiden. Voor de toekomst is dit erg belangrijk om goede huisartsenzorg in Wierden te kunnen blijven bieden.

Eind 2020 zal er gestart worden met de voorbereidingen van de verbouwing van de voormalige basisschool,  waarbij de karakteristieke voorgevel behouden zal blijven. We hopen in de loop van 2022 onze intrek te doen in het nieuwe gezondheidscentrum.