X

Corona virus maatregelen

 In Geen categorie

Beste patiënten,

 

 

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan:

Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch, per mail of via MijnGezondheid.net contact met ons op!

De praktijk is enkel geopend voor patiënten die een afspraak hebben.

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het Coronavirus te kijken op Thuisarts.nl en op onze website.

 1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden. Ook hebben wij de mogelijkheid om met u te beeldbellen. Hiervoor verzoeken wij u om de Face Talk app te downloaden uit de app store van uw apparaat.
 2. Normale controle afspraken (bloeddruk, diabetes, COPD) zullen alleen doorgaan indien u géén luchtwegklachten of koorts heeft. De praktijkondersteuner of praktijkassistente neemt hierover contact met u op.
 3. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
 4. We volgende de landelijke adviezen voor het testen op het Corona (Covid-19). Voor meer informatie zie de website van het RIVM.
 5. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.
 6. Bij voorkeur komt u als patiënt, indien mogelijk, alléén naar de praktijk.
 7. Als u een afspraak heeft verzoeken wij u om exact op de afgesproken tijd te komen, zodat er zo min mogelijk contactmomenten zijn.

In de praktijk hebben wij een schone en veilige omgeving. Patiënten met een mogelijk infectie met het Coronavirus worden indien nodig op de praktijk gezien: deze patiënt wordt in een apart deel van de praktijk onderzocht en komt niet met andere patiënten in aanraking. De praktijk is ingericht op de anderhalve meter samenleving.

Dus, ook tijdens de coronacrisis geldt:

 • Maak u zich zorgen over uw gezondheid? Heeft u klachten?
 • Kijk op Thuisarts.nl of u er zelf iets aan kunt doen.
 • Op Thuisarts.nl staat vaak ook wanneer u uw huisarts of specialist beter kunt bellen.
 • Bel of zoek gerust contact via MijnGezondheid.net of e-mail de huisartsenpraktijk (of uw specialist) bij klachten. Dat blijft belangrijk, ook in deze coronatijd.
 • Kom NIET naar de praktijk.

Wij hopen op uw begrip en medewerking,

Samen maken wij het verschil!

Namens mijn hele team,

Marieke Vloedbeld, huisarts

Voor meer informatie over Corona virus verwijzen we u naar thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus